Anasayfa / Blog / Baharda Kapadokya

Baharda Kapadokya

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

İlk gelen en ucuza, son gelen en pahalıya satın alır. Turizm söz konusu olduğunda konaklama olsun, ulaşım olsun dünyanın her yerinde geçerli olan bu kuralı bir defa daha hatırlatmak istedim. Kapadokya usul usul kış uykusundan uyanmaya başladı. Mart ayından itibaren hızlanmaya başlayacak olan turizm Nisan ayı ile birlikte 2009'un ilk yoğun dönemine girecek. Nisan ve Mayıs ayları doğanın canlandığı ve vadilerin kuru görüntüsünün yeşille buluşmaya başladığı dönemdir. Hatta bence bu aylar Kapadokya'yı ziyaret etmek için özellikle tercih edilmesi gereken aylardır. Güneş yaz aylarındaki gibi yakıcı olmadığı için gün boyu hiç yorulmadan muazzam doğal güzellikler eşliğinde yürüyüşler yapabilmek mümkündür. Bu aylarda her milletten genç öğrenci gruplarının bölgeye olan yoğun ilgisi nedeniyle güzel ve ucuz konaklama yerlerinde yer bulabilmek pek mümkün olmaz. Eğer bu dönemde Kapadokya'ya gelmek gibi bir fikriniz varsa hiç vakit kaybetmeden ulaşım ve konaklama konusunda rezervasyonlarınızı erkenden yaptırmanızı öneririm.

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi