Anasayfa / Blog / Bir Başka Gözle Kapadokya

Bir Başka Gözle Kapadokya

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Eğer inceleme yazılarımızı bitirip başka yazılar arayışına girdiyseniz doğru yere geldiniz. Blogsearch ile blogosferin tozunu attırırken zaman zaman değişik günlüklere rastlıyorum. Eğer Kapadokya ile ilgliliyse mutlaka okuyorum. Elif'in Günlüğü nde yazdığı Kapadokya Maceraları na da böyle rastladım. Kapadokya da (sevgilisi / eşi / arkadaşı ?) yle yaşadıklarını okumaktan büyük keyif aldım. Bence çok doğru bir tercih yaparak rehberle gezmişler ve birçok hikaye öğrenmişler. Kendisini eğlenceli üslübu ile verdiği güzel bilgiler nedeniyle kutlamak istiyorum. Ben Müze Kart'ın çok doğru bir proje olduğunu düşünüyor ve gönülden destekliyorum ama haksız kazançla ilgili nasıl bir duyum aldığını da merak etmedim değil. 

 

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi