Anasayfa / Blog / İnceleme Yazıları

İnceleme Yazıları

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Sitemiz temel olarak bir inceleme sitesi. İncelemesini yaptığım yere bizzat gidiyorum ve orada yaşadığım tecrübeleri anlatıyorum. Genellikle gezi yerleri ve turlar ile ilgili incelemeler yayınlasam da zaman zaman işletmeler ile ilgili incelemeler de veriyorum. Normalde işyerlerine tanıdığımız insanlar vasıtası ile gittiğimiz için bazen beklemediğim tepkiler almıyor değilim. Bu nedenle bölgedeki işletmeler ile daha sağlıklı iletişim kurabilmek adına bir İşletme Bilgi Formu hazırladım. Bu formun iki amacı var. Birincisi Rehber sayfalarımız için kaynak bilgi oluşturmak. İkincisi de işletmenin rehber sayfalarımızda yeralmak haricinde detaylı inceleme için ziyarete gitmemizi de isteyip istemediğini anlamak. Şimdilik bir süre daha çat kapı ziyaretler yapacağım ama yeterli bilgi kaynağı oluştuğunu düşündüğüm andan itibaren sadece talepte bulunan yerlere gideceğim.

Maksadımız Kapadokya için iyi ve güvenilir bir bilgi kaynağı oluşturmak. Bu nedenle inceleme yazıları için hiç bir ücret talep etmiyorum çünkü işin içine para girdiğinde verilen bilgilerde ister istemez bazı kayırmalar oluyor. Bunu ne kadar başarabiliyorum bilemiyorum ama benim temel amacım eğrisiyle doğrusuyla her türlü bilgiyi olduğu gibi verebilmek. Tabiiki bazı maliyetleri karşılamak adına reklam hizmetlerimiz de olacak ama bunu ziyaretçinin verdiğimiz içeriğin reklam olup olmadığını anlayabileceği şekilde yapacağız.

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi