Anasayfa / Blog / İnternette Kapadokya Siteleri

İnternette Kapadokya Siteleri

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Zaman zaman Kapadokya ile ilgili değişik bilgiler içeren sitelere veya bloglara buradan atıfta bulunuyorum. Sitemde bir faydalı linkler bölümü oluşturma niyetiyle biraz araştırma yaptım ama üzülerek görüyorum ki Kapadokya bölgesi ile ilgili İngilizce kaynaklar Türkçe kaynaklardan çok çok daha fazla. Aslında Kapadokya konulu site sayısı az değil ama verilen bilgiler genellikle belediye sitelerinden kopyalanmış. Kapadokya ile ilgili forumlar da buldum ama bunlar Kapadokya'yı ziyaret edenlerden ziyade Kapadokya bölgesinde yaşayanlar tarafından ziyaret edilen siteler gibi görünüyor. Nedense forum üyeleri kendi bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmak yerine oradan buradan kopyalanmış kitabi bilgiler vermeyi tercih etmişler. Kısacası ben birkaç tane güzel site buldum ama bildiğim linklerin sayısı bir faydalı linkler bölümü açabileceğim fazlalıkta değil. Eğer Kapadokya ile ilgili özgün bilgiler veren sayfaları olan site adresleri biliyorsanız iletişim bölümünden bana yollarsanız çok sevinirim.

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi