Anasayfa / Blog / Kapadokya Rehberi

Kapadokya Rehberi

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Önceden basit bir Telefon Rehberi olarak düşündüğüm alanı biraz daha yetenekli hale getirerek Kapadokya Rehberi olarak değiştirdim. Normalde sadece gittiğim yerlerin bilgilerini veriyordum ama daha sağlıklı bir kaynak oluşturabilmek adına tüm işletmelerin bilgilerini yayınlamaya karar verdim. Kapadokya ya sık sık gittiğim için hemen her işyeri ile ilgili az çok bilgim oluyor. Rehber sayfalarında bu bilgilerimin yanı sıra internet sitelerinden derlediğim özet bilgileri yayınlayacağım. Eğer işletme için bir detaylı inceleme yapıldıysa sayfasında inceleme yazısına ve varsa fotoğraf galerisine de bağlantılar olacak.

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi