Anasayfa / Blog / Tamer Çevik Objektifinden

Tamer Çevik Objektifinden

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Fotoğraf tutkunları için Kapadokya'nın özel bir yeri vardır. Onlarca kez gitseniz bile bitiremez, "tamam olabilecek her kareyi çektim" diyemezsiniz. Eğer bir de üyesi olduğunuz klüp Kapadokya etkinliği düzenlerse bir fotoğrafçı grubuyla Kapadokya'ya gelmek kaçmayacak büyük fırsattır. Tamer Çevik zaman zaman takip ettiğim fotokritik.com sitesinden aşina olduğum isimlerden birisi. Kişisel sitesinde EFSAD derneği ile yaptıkları Kapadokya gezinde çektiği fotoğrafları yayınlamış. Çok da iyi etmiş. Tuz gölünde çektiği fotoğrafları ayrı bir yere koymak ve başka bir galerisinde rastladığım minyatürleştirme tekniği kullandığı Kapadokya fotoğraflarını da çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Umarım birgün benim de Kapadokya'yı böyle bir fotoğrafçı grubu ile gezme fırsatım olur.

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi