Anasayfa / Blog / Tarihi eserlere neden zarar veriliyor?

Tarihi eserlere neden zarar veriliyor?

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Hadi zamanında düşünememişiz ve tarihi eserleri tahrip etmişiz. Buna diyecek lafım yok ama bu kadar bilinçlendiğimiz ve modern bir ülke haline geldiğimiz halde bu tahribatın sürmesine bir anlam veremiyorum. Asker olduklarını düşündüğüm için başlarına bir iş gelmesin diye fotoğraf yayınlayıp olayı fazla deşifre etmeyeceğim ama dört gün önce bölgedeki kiliselerden birine girdiğimde gördüğüm manzara korkunçtu. Halbuki bir ay önceki gelişimde burada böyle birşey yoktu. Yazık, günah. Bu kiliselerin bazılarının yapıldığı tarihlerde Hıristiyanlık son hak dindi. Yani daha Peygamberimiz doğmamıştı ve Kitabımız yeryüzüne gönderilmemişti. Dini değerlere saygılı Müslümanlar olarak bu tarihlerde Kiliselerin Camilerimiz kadar kutsal yerler olduğunu ve buralarda dini görevlerin yerine getirildiğini bilmemiz gerekir.

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi