Anasayfa / Blog / Uzman TV'de Kapadokya

Uzman TV'de Kapadokya

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Bildiğiniz gibi Uzman TV yurtdışında çok popüler olan about.com sitesinin hem videolu hem de Türkçe versiyonudur. Çok merak edilen sorulara uzmanların dilinden cevaplar veren videolar yayınlarlar. Geçenlerde Kapadokya bölgesi ile ilgili merak edilen sorulara cevaplar veren videolar yayınlamışlar. Açıkçası videoları hiç beğenmedim. Mehmet Yaşin Kapadokya konusunda ne kadar uzmandır bilemiyorum ama videolarda önemli bilgi yanlışlıkları ve eksiklikleri var. Video içlerinde de Kapadokya ile hiç alakası olmayan görüntülere yer vermişler. Her ne kadar önermesem de belki incelemek isteyebilirsiniz. Galiba bu soruları bir de ben araştırıp doğru cevapları versem iyi olacak.

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi