Anasayfa / Blog / Kapadokya Çiçek Açtı

Kapadokya Çiçek Açtı

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Kapadokya bölgesine yaptığım Nisan ziyaretinde henüz Kapadokya'ya gelmemiş veya rezervasyon yaptırıp gün sayan kişiler için biraz kışkırtıcı fotoğraflar çekmek istedim. Meğer başkalarını kışkırtmak niyetimin altında kendimi kışkırtmak da varmış. Henüz iki ay önce bembeyaz karlar altında çektiğim peribacaları, kocaman sarı papatya tarlalarının arasında muhteşem görünüyordu. Ankara'da soğuk binaların arasından tek tük yükselen çiçekli ağaçlara hayran hayran bakarken Kapadokya' da kendimi dev papatya tarlaları arasında bulunca içimi müthiş bir keyif kapladı.

Bahar ayları çoğu canlı için yaşam döngüsünün ilk basamağıdır. Bu ilk adıma şahit olmak kesinlikle sonsuz bir keyif kaynağıdır. Bir süre Avanos'ta ırmak kıyısında oturup bu minik yaratıkların tüm tecrübesizlikleriyle yaptıkları şirinlikleri izledim.

Çok kısa süre için bile olsa yaptığım bu küçük kaçamak üzerimdeki bütün sıkıntıyı alıp götürdü. Artık sırada Mayıs ayında yapacağım Soğanlı - Kapuzbaşı gezisi var. Şimdiden iple çekmeye başladım. Umarım planlarda bir değişiklik olmaz.

Bu gezimde çektiğim diğer bahar fotoğrafları için Kapadokya Bahar Resimleri galerimi ziyaret edebilirsiniz.

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi