Anasayfa / Blog / Kapadokya'da Cross Golf

Kapadokya'da Cross Golf

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Kapadokya güzel doğası kadar ilginç aktiviteleri ile de gezi meraklılarının göz bebeğidir. Cross Golf Kapadokya'da yapılabilecek en enteresan aktivitelerden biridir. Kapadokya bölgesinin yüzey şekillerinin farklı yapısı nedeniyle cross golf, spor aktivitelerinden hoşlanan kişiler için benzersiz bir deneyimdir. Peribacalarına zarar verilmemesi için cross golf oynanan alan korunan bölgelerin dışında kurulmuştur. Ayrıca golf oynanan parkurun üzerinde değişiklik yapılması veya yeşillendirilmesi ihtiyacı olmadığı için klasik golf sporuna göre çok daha doğa dostu bir spordur. Cross Golf klasik golf sopaları, golf topu ve temel golf kuralları ile oynanır. Normal golfe göre bazı farkları olsa da en önemli fark hedefin bir delik değil yerin üzerinde yükselen küçük bir kale olmasıdır. Normal golfe göre oyun icabı alınması gereken risklerin daha fazla olması ve hedefin uzaktan isabet ettirilebilecek kadar büyük olması Cross Golf'ü çok daha heyecanlı hale getirmektedir. 

Ziyaretçi kullanıcısının resmi

istediğğm şey yok

Ziyaretçi kullanıcısının resmi

Kapadokya tarihinin yanında, diğer tatil yörelerinde sunulan tüm olanaklara neredeyse sahip. Balon ile seyahat etmek de Kapadokyada her hangi bir yerden çok daha zevklidir. Cross Golf'te sizi Kapadokya Tatiline yaklaştıran bir ek unsur. Eğer golf oynamayı seviyor ve daha önce hiç Cross Golf yapmamamışsanız Kapadokya tam size göre.
Kapadokya ziyaretçilerine tam bir tatil havası sunuyor dersek sanırım yanlış olmaz.

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi