Anasayfa / Blog / Karlar Altında Kapadokya

Karlar Altında Kapadokya

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Kapadokya 'ya bu gidişimde İnşallah kar yağar da kar fotoğrafları çekerim diye umut ederek gitmiştim. Kapadokya karlar altında muhteşemdir. Peribacaları inanılmaz bir güzelliğe bürünür. Bu güzelliğe şahit olma umuduyla iki gün bekledim. Üçüncü gün muhteşem bir kar yağmaya başladı. Saatlerce evimizin balkonunda oturup karın yağışını seyrettim. Belki de yıllardır böyle kar yağdığını görmemiştim. Hava o kadar yumuşaktı ki yağan karın sabaha eriyeceğinden endişe etmedim değil. Sabah uyandığımda muhteşem bir manzara ile karşılaştım. Havanın sıcaklığı, güneş, ortam o kadar güzeldi ki kardan kapanmamış her yere gidip fotoğraf çektim. Eğer o sabah güneş açmasaydı bu fotoğrafların birçoğunu çekemeyecektim. Bu kadar şanslı olduğumu bilmezdim. Alttaki linkten fotoğraf galerisine ulaşabilirsiniz.

Karlar Altında Kapadokya Resimleri.

Engin Başa kullanıcısının resmi

10 şubat tarihi kar için erkenmidir kapadokya için... bunu çok öğrenmek isterim.. Bende o tarihlerde karlar altında kapadokya çekmek istiyorum..

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi